Hjältar

Städbolaget_logga2.png
Sandviks.png

DU?

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Inget barn ska behöva säga: hejdå pappa

Varje minut tar en man sitt liv. Varje år får över 10 000 svenska män diagnosen prostatacancer. Varje år dör upp emot 5 miljoner människor i följder av fysisk inaktivitet.  

OM MOVEMBERUTMANINGEN2020
Insamlingen nådde 326 574 kr!! Det innebär att det blir att cykla ca 190 mil från norr till söder i Sverige. En tripp från Gällivare till Trelleborg. Från den nordligaste till sydligaste klubben i föreningen Round Table Sverige. Det känns som en härlig utmaning för någon som fram tills utmaningen bestämdes inte tagit en meter på asfalt med en tävlingscykel. Jag gör det för att samla in pengar till cancerforskning och mäns hälsa genom Movember Foundation. Mer info: .se.movember.com

Kort historia

 

Jag förlorade min pappa när jag var 6 år för att hjärtat kloggade igen. Ett hjärtproblem som är ärftligt och nästan alla män i släkten har mött samma slut. Jag har valt att se detta som motivation till att inspirera andra personer till att göra medvetna val i livet. Medvetna val som leder till ett hälsosammare liv. Och mer tid. Tid till de som är nära. Idag är fysisk inaktivitet den fjärde vanligaste orsaken till förtida död. I många fall helt i onödan. 

Idag är jag pappa till två pojkar och vill göra allt jag kan för att mina killar inte ska behöva växa upp utan sin pappa. Tyvärr vet jag att det finns många barn som kommer få gå igenom samma sak som jag. Antingen när det gäller sin pappa, morfar, farfar eller annan runt omkring. Att samla in pengar till cancerforskning och program kring mental ohälsa och fysisk inaktivitet är självklart, så att fler får uppleva sina närstående och att män får leva lyckligare och längre liv!

Alla barn förtjänar välmående, lyckliga och aktiva vuxna runt sig!

 

Boka föreläsningar:

pierre@pierresonligt.se

Tack till sponsorer!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now